« Er was eens… Een Koning!” zullen de kleine lezers onmiddellijk uitroepen. Nee, kinderen, jullie hebben het mis. Er was eens een stuk hout. »

Het is in deze magische wereld van 11 hectare dat de kleine houten marionet droomt van grote avonturen.

Hij is zo gretig om de wereld te ontdekken! Maar waar is Pinokkio eigenlijk? Om hem te vinden, moet je de aanwijzingen opsporen en de raadsels oplossen. Pas op, Stromboli, de circusbaas, zal zeker de gangpaden van reuzenmaïs afstruinen, op zoek naar een dromerige marionet als jij.

Mise en scène van Chloé Petit en François Devaux.
Amandine Vanherck, Sabrina Brück, Marion Labiouse, Lucien Collard in de rol van Pinokkio ; Luc Bernard, Jérôme Jacob-Paquay, Gauthier Danniau in de rol van Geppetto ; Léa Dedeurwaerder, Aurélie Dessain, Dorothée Maréchal in de rol van de Blauwe Fee ; Adrien Libert, Gilles Van Bunnen, Mathieu Laviolette in de rol van Stromboli ; Quentin Vanaverbecq, Marie Depret, Noé Trillet in de rol van Jantje Fatsoen/Sluw ; Mégane Ross, Véronique Lecapitaine, Lucie De Grom in de rol van Jantje Lampepit ; Augustin Dewulf, Marie Steinmetz, Marine Zovi, Arnaud Lion in de rol van Japie Krekel.