Ontdekking van het Labyrint !

9 zones om te ontdekken :
en evenveel kansen om te verdwalen…

Het reuzachtig maïslabyrint met animaties door echte acteurs is de belangrijkste attractie, maar andere zones bieden eveneens verrijkende en amusante ervaringen… Kijk maar:

Het reusachtige maïsdoolhof

11 ha, 600.000 maïskorrels, 6 km wandelroutes

Sinds 2015 : 1 labyrint, 2 avonturen

Een “groen” theater met 6 etappes voor een fabuleuze show
Het parcours met 13 proeven: zet uw zintuigen op scherp, 3D-constructiepuzzel, verschillende proeven, tal van uitdagingen… voor ieders plezier!

Het deurenlabyrint

Tweeduizend vierkante meter houten omheiningen! Dit kluwen van gangen herbergt talrijke geheimen. De juiste antwoorden onthullen de kortste weg naar de vrijheid!

En de donkere wereld

Durft u uw zintuigen op de proef te stellen in de Donkere Wereld ? Een labyrint dat in bijna totale duisternis werd gedompeld…

Prikkel uw voeten

Doe uw schoenen uit en prikkel uw voetzolen. Het idee is eenvoudig: vergeten of nooit eerder ervaren gevoelens terugvinden door blootvoets te stappen op verschillende materialen.

Blind in de doolhof

Blinddoek uw ogen en vertrek voor een parcours vol verrassingen. Het volstaat vertrouwen te hebben… Wanneer men niets meer ziet, nemen de andere zintuigen het over en dat… op een heel verbazende manier.

Het Labyrint van de biodiversiteit

Meer dan 600 m² met een mozaïek van bloemen, om groot en klein te sensibiliseren voor het belang van de biodiversiteit van de natuur.
Insecten zijn welkom! B&B (bee and bee), enkel voor hen: een insectenhotel langs een zonnige wandelgang.

De biologische moestuinen

Bezoek onze biologische moestuinen en leer hoe u thuis uw eigen tuin vol vergeten groenten kan telen. Bonen, bieten, pastinaken, radijzen en kalebassen zullen geen geheimen meer hebben voor jou…

Het pompoenenveld

Profiteer vanaf half augustus van uw bezoek aan het Labyrint om uw pompoen te plukken en neem hem mee naar huis. Van het veld naar uw bord: het is maar één stap!

Zonder te vergeten

Het Labyrint van de kleintjes

Dit fun doolhof is ideaal gelegen naast het speelplein van de kinderen en de ontspanningsruimte van de volwassenen. Het biedt heel wat verrassingen en veel vermaak voor de jonge avonturiers. Vooral geschikt voor de leeftijdsgroep van 3 tot 8 jaar.

espaces-fig-oth-01

De enorme glijbaan

Enkele seconden rillen, van boven op de grote observatietoren, waar men het Labyrint in vogelperspectief ziet, naar de voet van het maïsveld.

espaces-fig-oth-02

De tuin van de beroemde labyrinten

Het Labyrint biedt ook een prachtige wandelruimte. Ontdek tijdens uw wandeling langs de tuinbedden reproducties van de beroemdste labyrinten ter wereld.

espaces-fig-oth-03