“Alle grote mensen zijn eerst kinderen geweest maar alleen een heel enkele herinnert het zich. Grote mensen begrijpen nooit iets uit zichzelf en voor kinderen is het vervelend hen altijd weer alles uit te moeten leggen. Goed zien kan men enkel met het hart. Het essentiële is onzichtbaar voor de ogen.”

 Een betoverende reis in het land
van de Kleine Prins

Deze zomer nodigt het Labyrint u uit om de droom en de magie te (her)beleven van de ontmoetingen van de Kleine Prins.
Gebaseerd op het verhaal van Antoine de Saint-Exupéry, zal de expeditie grappige en onverwachte ontmoetingen meebrengen, en ook de belangrijkste personages uit de Kleine Prins zijn van de partij: de Roos, de Vos, de Lantaarnopsteker… Aan u om te spelen, eens de piloot de passage heeft geopend. U zult ontdekkingsreizigers worden en tijdens de hele weg beroep moeten doen op uw kinderverbeelding. De bedoeling is dat u de Kleine Prins helpt terug te keren naar zijn planeet. Daartoe moet u aanwijzingen ontdekken en raadsels oplossen. En misschien komt u tijdens uw avontuur ook dichter bij uw ster!

 

Sinds vorige zomer biedt het Labyrint u de mogelijkheid om uw avontuur te verlengen na zonsondergang! Zoals echte avonturiers hebt u de mogelijkheid te overnachten in een ontdekkingsreizigerstent (max. 6 personen) te midden van de maïs. Een unieke ervaring die u gedurende één nacht onderdompelt in een avontuurlijke omgeving.