De ontdekking van het Labyrint !

9 zones om te ontdekken :
en evenveel kansen om te verdwalen…

Het reuzenmaïslabyrint met animatie door acteurs is de belangrijkste attractie, maar andere zones bieden eveneens verrijkende en amusante ervaringen… Kijk maar:

Peter Pan

Het reuzendoolhof in maïs

11 ha, 600.000 maïskorrels, 6 km wandelroutes

Nieuwigheid 2015 : 1 labyrint, 2 avonturen

Een groentheater met 7 etappes voor een grote spektakelanimatie, Peter Pan en de schattenjacht
Het parcours met de 13 proeven: zet uw zintuigen op scherp, 3D-constructiepuzzel, verschillende proeven, tal van uitdagingen… voor reuzengroot plezier!

Het Labyrint van de deuren

Tweeduizend vierkante meter houten omheiningen! Dit kluwen van gangen herbergt geheimen. De juiste antwoorden onthullen de kortste weg naar de uitgang!

En de donkere wereld

Durft u uw zintuigen op de proef te stellen in de Donkere Wereld, een labyrint dat in duisternis is gedompeld?

Prikkel uw voeten

Doe uw schoenen af en prikkel uw voetzolen. Het idee is eenvoudig: vergeten of nooit eerder ervaren gevoelens terugvinden door te stappen op verschillende materialen.

Blind in de doolhof

Blinddoek uw ogen en vertrek voor een strijdersparcours vol verrassingen. Het volstaat vertrouwen te hebben… Wanneer men niets meer ziet, nemen de andere zintuigen het over en dat op een verbazende manier.

Het Labyrint van de biodiversiteit

Meer dan 600 m² met een mozaïek van bloemen, om groot en klein te sensibiliseren voor het belang van de biodiversiteit voor het milieu.
Insecten zijn welkom! B&B (bee and bee), enkel voor hen: een insectenhotel langs een wandelgang.

De biologische moestuinen

Bezoek onze biologische moestuinen en leer hoe u thuis uw eigen tuin vol vergeten groenten kan telen. Bonen, bieten, pastinaken, radijzen en kalebassen zullen geen geheimen meer hebben voor jou…

Het pompoenenveld

Profiteer vanaf half augustus van uw bezoek aan het Labyrint om uw pompoen te plukken en neem hem mee thuis. Van het veld naar uw bord: het is maar een stap!

Zonder te vergeten

Het Labyrint van de kleintjes

Dit fun doolhof is ideaal gelegen, naast het speelplein van de kinderen en de ontspanningsruimte van de volwassenen. Het biedt heel wat verrassingen en veel vermaak voor de jonge avonturiers. Vooral geschikt voor de leeftijdsgroep van 3 tot 8 jaar.

espaces-fig-oth-01

De reuzenglijbaan

Enkele seconden rillen, van op de grote observatietoren waar men het Labyrint in vogelperspectief ziet, naar de voet van het maïsveld.

espaces-fig-oth-02

De tuin van de beroemde labyrinten

Het Labyrint biedt ook een prachtige wandelruimte. Ontdek tijdens uw wandeling langs de tuinbedden reproducties van de beroemdste labyrinten ter wereld.

espaces-fig-oth-03