The Labyrinth opens in

 days  hours  minutes

Fair-Trade ontbijt in het Labyrint op zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 8u30 tot 10u.

 Heb je het Labyrint nog niet bezocht ? Het is nog niet te laat ! Kom deze editie 2018 afsluiten op zaterdag 6 en zondag 7 oktober met een sfeervolle fair-trade ontbijt.

Vanaf 8u30, kom genieten van een lekker ontbijt op de site van het Labyrint van Barvaux-sur-Ourthe voor de opening van het park voor het publiek.
U kan er van allerlei  fair-trade producten smullen (Oxfam producten) maar ook producten afkomstig van lokale landbouw zoals geitenkaas van Ozo, kaas van de boerderij Paquet (Wéris) en pekelvlees van de boerderij Houard (Bomal).

Na het ontbijt kan je het Labyrint ontdekken en op zoek gaan naar TARZAN en zijn vermist broer !

Maak ook gebruik van de gelegenheid om pompoenen te plukken in onze grote moestuin. Je kan in onze park al spelend verloren lopen maar ook het Labyrint verlaten met een 100 % bio lokale pompoen, en zo  uw ecologische voetafdruk verminderen door de pompoenen te plukken en te kopen waar ze groeien.

Praktische inlichtingen

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 08u30 tot 10u.

Tarief met toegang tot het Labyrint inbegrepen : 8€ p.p.

Reservatie noodzakelijk. Contacteer het Labyrint via telefoon 086/21.90.42 of via info@lelabyrinthe.be.

Van 7 juli tot 7 oktober 2018 :
beleef een magisch avontuur !

Het Labyrint van Durbuy is een attractiepark van 11 ha in een maïsveld met 10 km wandelroutes, 7 acteurs per dag, 7 voorstellingen en kinderactiviteiten, 70.000 bezoekers elke zomer, op 1 uur van Brussel en 30 min van Namen en Luik, maar het is vooral een magisch avontuur.

Ontdek het Labyrint op video

Kom eindeloos spelen in een 100% natuur omgeving
een echt moment van plezier voor jong en oud !